Om Anna

Den mänskliga hjärnan är för mig det mest intressanta. Vad är en tanke och hur uppkommer den? Hur varseblir vi vår omgivning och hur bearbetar hjärnan allt det vi upplever? Vilka är hjärnans fallgropar och styrkor?

De flesta av oss har surfat på icke användarvänliga och oresponsiva webbsidor eller arbetat i undermåliga it-system. Det är irriterande. En dag kom jag på att jag vet en hel del om hur system ska kunna förbättras för att de faktiskt ska kunna användas tillfredsställande av användarna. Jag vill vara med att skapa, inte bara användbarhet, utan även estetiskt tilltalande it-system, webbsidor och applikationer. Mitt brinnande intresse för färg och form och min vetskap om den mänskliga hjärnan och framförallt min kunskap om kognition gör det hela litet lättare.

Idén om ett eget företag föddes, där jag skulle arbeta på konsultbasis som en slags expert för användbarhet och tillgänglighet.

Som de flesta företagare gör jag lite av varje, exempelvis kan jag arbeta som webbredaktör, bringa ordning i olika projekt eller med administration. Med min långa erfarenhet från arbete med människor med olika psykiska funktionsnedsättningar kan jag också agera coach i ex. skolvärlden när det kommer till både övergripande tydliggörande pedagogik och direkta punkinsatser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>